dissabte, de desembre 23, 2006

ILEGALITZEM AL PP




Al famós estatut de Catalunya que tant complicat i conflictiu era, el PP va denunciar un fotiment d'articles, sino tot. Van fomentar la catalanofobia i el boicot, sobretot desde Valensia i Madritz. Els altres estatuts no els hi semblen tant problematics, ni el andalús que es calcat del catalá, esclar que ells li posan lo de "realidad nacional" que a mi em fa molta gracia. Que collons es una "realidad nacional"? Be, a lo que anava, algú es capaç de justificar lo del PP? En realitat tant se m'en refot, es injustificable cada paraula i cada fet que surt de las sevas bocassas i dels seus afiliats i seguidors. No hi ha cap estament ni administració judicial o el "defensor del pueblo" que sancioni, ilegalitzi (batasuna) als partits que jugan brut, menteixen, corruptes, o que fan accions vergonyosas ja no com partits sino fins com persones.

Prou ja!
Y els altres partits en general 3/4 del mateix en moltes ocasions.
Quan els ciutadans a les eleccions demostren cada dia més que molt pocs es salven de la crema, es que "el rio agua lleva".
Srs. politics: treballin, que per aixó cobran. Si no ho fan be, com a qualsevol feina, al carrer, al atur. No val alló de que "soy amigo del jefe".
Jo no se, ja ho he dit altres vegades, pero nosaltres som els que manem i pagem, una eleccions amb una abstenció brutal i sincera, i un toc d'atenció al tema fiscal, un boicot general en algún tipus d'impost o similar, aquí es on els hi fa mal, i millor si els hi toquessim... les sevas butxaques...








(gracies als propietaris de las imatges que han sigut agafades de las sevas webs, si aixó t'ha molestat, m'ho dius i las trec inmediatament)