dilluns, de febrer 21, 2005

UNA PRESSA DE PEL ...

CONSTITUCIÓ? DE QUÉ?
JA HO DEIA UN ANARKO: VOTA IDIOTA!

Antigament anar a votar era per donar legitimitat a la teva opinió, per recolzar una opció política, social, económica, elegir representants... avui ha sigut una presa anunciada de pel.
Al menys quinze o vint taules amb dos persones hi havian al meu col.legi electoral, totalment vuit de votants quan varem entrar nosaltres ha exercir el vot. Semblava que estiguesin esperant en silenci de jutjat a veure qui era el proxim acusat...Busco la meva taula y voto espiat per 30 o 40 inquisidors. Només un conegut va sortir del silenci per saludar agobiat de estar com un estaquirot 12 hores o mes devant una urna, exultant per haver trobat una excusa per sortir de la monotonía i del aburriment d'un acte anticuat, caduc i sense interés per ningú.
Quan podrem votar per internet, per el mobil o el fixe i sobre tot, quan ens explicaran la veritat de per que es fan o volen fer les coses i donaran les facilitats per poder entendre i exercir el dret a votar i que en consequencia la nostre opinió-vot sigui respectada després tenint en conta els resultats en els seus contextes.
Això està molt espès però aixi es queda.
Referendum no vinculant...tururú.